Donateur worden

Stichting De Groene Stoker bestaat uit stokers met een passie voor houtvuur en beschikt over een groot netwerk met liefhebbers en experts van houtstook. Er worden tips en adviezen gedeeld in de community. De Groene Stoker brengt stokers uit ons land samen in één platform en laat een positief geluid horen.

Steun jij De Groene Stoker?

Er is veel te doen rondom houtstook, dit is simpel te voorkomen door Nederland schoner te leren stoken. Om dit realiseren én de belangen van houtstokers blijvend te kunnen behartigen, is financiële ondersteuning noodzakelijk. Daarom vragen we jou als vriend om ook donateur te worden en ons hierin te financieel te steunen.

Totaal


 

*Het is ook mogelijk om te kiezen voor een terugkerende donatie, in dit geval geeft u toestemming voor een jaarlijkse automatische incasso.

Rechtstreeks doneren

Liever rechtstreeks doneren? Dat kan via ons rekeningnummer (IBAN): NL21RABO0330789465 ten name van Stichting De Groene Stoker.

Wil je bij het overmaken je naam en adres invullen bij omschrijving / betalingskenmerk? Dan weten wij van wie de gift komt en kunnen we je laten weten dat je gift goed is ontvangen. Onze dank voor jouw steun is nu al groot.