Word lid van De Groene Stoker

Schrijf je in en profiteer direct van de voordelen van stokersvereniging De Groene Stoker!

De Groene Stoker behartigt de belangen van de verantwoorde houtstoker. Onze vereniging is van en voor houtstokers. Met een lidmaatschap maak je niet alleen onderdeel uit van onze grote familie die liefde voor houtstook deelt. Je profiteert ook van leuke voordelen. Daarnaast delen wij onze kennis over houtstoken met jou en geven we je regelmatig stooktips.

De Groene Stoker verenigt en verbindt houtstokers uit het hele land met elkaar. We wisselen ervaringen en ideeën uit over datgene wat we zo graag doen en delen onze passie met elkaar. En we bundelen zo ook onze stemmen tot één krachtig, positief geluid over houtstook. Hiermee bieden we een tegengeluid aan de negativiteit die hangt rond houtstook. We laten ons horen in de media en op sociale media. Als grote, verenigde groep liefhebbers en kenners zenden we het signaal uit dat houtstoken op een verantwoorde manier kan, juist uit liefde voor het het stoken van hout. We zorgen er zo met zijn allen voor dat particuliere houtstook in Nederland mogelijk blijft en mensen de positieve aspecten ervan inzien. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Het eerste jaar van je lidmaatschap maak je gratis deel uit van onze familie en profiteer je als houtstoker gratis van de voordelen die daarbij horen zoals:

  • het behartigen van jouw belangen als stoker
  • gratis tips en adviezen
  • leuke (digitale) verrassingen en voordelen

Daarna betaal je jaarlijks slechts €9,95. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd. Het is dus geheel vrijblijvend en u zit nergens meteen aan vast.

Meld je aan via het formulier hieronder.

Wil je meer weten over het lidmaatschap van De Groene Stoker? Of ben je benieuwd naar de voorwaarden? Alle antwoorden vind je terug op onze ‘veelgestelde vragen’-pagina.

Lidmaatschap verlengen?

Blijf je de Groene Stoker trouw? Verleng dan je lidmaatschap. Voor slechts € 9,95 (per jaar) blijven wij jouw belangen als fanatieke houtstoker behartigen.

VERLENG JE LIDMAATSCHAP