Word vriend van De Groene Stoker

Word vriend en blijf ook in de toekomst genieten van houtstook

De Groene Stoker behartigt de belangen van de verantwoorde houtstoker. Wij zijn van en voor houtstokers. Als vriend maak je niet alleen onderdeel uit van onze grote familie die liefde voor houtstook deelt. Wij delen onze kennis over houtstoken en geven regelmatig stooktips.

Naast vriend kan je ook donateur van De Groene Stoker worden. Door jaarlijks een kleine bijdrage te leveren krijgen we meer slagkracht om verantwoord stoken te bevorderen, onnodige overlast te voorkomen en de belangen van Groene Stokers zoals jij in de media te behartigen.

Als De Groene Stoker verenigen en verbinden we houtstokers uit het hele land met elkaar. We wisselen ervaringen en ideeën uit over datgene wat we zo graag doen en delen onze passie met elkaar. En we bundelen zo ook onze stemmen tot één krachtig, positief geluid over houtstook. Hiermee bieden we een tegengeluid aan de negativiteit die hangt rond houtstook. We laten ons horen in de media en op sociale media. Als grote, verenigde groep liefhebbers en kenners zenden we het signaal uit dat houtstoken op een verantwoorde manier kan, juist uit liefde voor het stoken van hout. We zorgen er zo met zijn allen voor dat particuliere houtstook in Nederland mogelijk blijft en mensen de positieve aspecten ervan inzien. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Door vriend te worden maak je gratis deel uit van onze familie en profiteer je als houtstoker van de voordelen die daarbij horen zoals:

  • het behartigen van jouw belangen als stoker
  • gratis tips en adviezen
  • leuke (digitale) verrassingen en voordelen

Word vriend en meld je aan via het formulier hieronder:

Wil je meer weten over vrienden van De Groene Stoker? Of ben je benieuwd naar de voorwaarden? Alle antwoorden vind je terug op onze ‘veelgestelde vragen’-pagina.

Donateur worden?

Er is veel te doen rondom houtstook, dit kunnen we voorkomen door Nederland schoner te leren stoken. Om dit realiseren én de belangen van houtstokers blijvend te kunnen behartigen, is financiële ondersteuning noodzakelijk. Daarom vragen we jou als vriend om ook donateur te worden en ons hierin te financieel te steunen.

WORD DONATEUR