Word lid van De Groene Stoker

Schrijf je in en profiteer direct van de voordelen van stokersvereniging De Groene Stoker!

De Groene Stoker behartigt de belangen van de verantwoorde houtstoker. Onze vereniging is van en voor houtstokers. Met een lidmaatschap maak je niet alleen onderdeel uit van onze grote familie die liefde voor houtstook deelt. Je profiteert ook van stooktips, bijvoorbeeld bij klachten over uitstoot.

De Groene Stoker verenigt en verbindt houtstokers uit het hele land met elkaar. We wisselen ervaringen en ideeën uit over datgene wat we zo graag doen en delen onze passie met elkaar. En we bundelen zo ook onze stemmen tot één krachtig, positief geluid over houtstook. Hiermee bieden we een tegengeluid aan de negativiteit die hangt rond houtstook. We laten ons horen in de media en op sociale media. Als grote, verenigde groep liefhebbers en kenners zenden we het signaal uit dat houtstoken op een verantwoorde manier kan, juist uit liefde voor het houtstoken. We zorgen er zo met zijn allen voor dat particuliere houtstook in Nederland mogelijk blijft en mensen de positieve aspecten ervan inzien.

Het eerste jaar van je lidmaatschap maak je gratis deel uit van onze familie en profiteer je gratis van de voordelen die daarbij horen zoals:

  • exclusieve uitnodigingen
  • gratis tips en adviezen
  • ledenkorting op jouw stookbenodigdheden
  • kans op mooie prijzen

Daarna betaal je jaarlijks slechts €9,95. Het lidmaatschap wordt niet automatisch verlengd.

Meld je aan via het formulier hieronder.