Maak kennis met de Groene Stoker

Over ons

Samen verantwoord houtstoken

Stichting De Groene Stoker bestaat uit stokers met een passie voor houtvuur. We willen dat houtstook mogelijk blijft en brengen mensen samen om deze boodschap uit te dragen. Verantwoorde houtstook door particulieren verdient meer positieve aandacht. Want hout als energiebron voor (sfeer)warmte is prima mogelijk. Onze missie is gebaseerd op feiten en onderbouwd door wetenschap, rapporten, historie en dagelijkse ervaring. We doen dit allemaal voor én door consumenten.

Belangen behartigen voor én door consumenten
Onze stichting deelt de liefde voor het stoken van hout en laat consumenten op een verantwoordelijke manier genieten van houtvuur. We voorkomen onnodige overlast door het aanbieden van stooktips en adviezen. De Groene Stoker brengt stokers uit ons land samen in één platform en laat een positief geluid horen in de pers en via de sociale media. We behartigen de belangen van de consument als houtstookliefhebber.

Deel jouw liefde voor houtvuur
De Groene Stoker beschikt over een groot netwerk met liefhebbers en experts van houtstook. Wil jij onderdeel zijn van deze groeiende, enthousiaste stichting? En wil je jouw liefde voor houtvuur delen met anderen? De Groene Stoker is op zoek naar consumenten die hun liefde voor houtvuur willen inzetten voor de goede zaak. Als lid van het platform ontvang je regelmatig nieuws en tips over houtstook. Meld je aan en laat ons weten als je ook zelf iets wilt doen om onze missie waar te maken.

MELD JE AAN